8 de maig 2011

El CTT Cornudella, millor equip de la 3ª Divisió Provincial de Tarragona en el seu primer any d'història

El passat dissabte, 7 de maig, el CTT Cornudella es va proclamar campió de la Lliga de Tercera Divisió de la província de Tarragona en la fase final que es va celebrar a Falset:Trajectòria

Per arribar a aquesta fita s'ha hagut de passar per diverses fases. Primer va ser quedar entre els dos primers classificats de la lliga regular, després jugar una fase eliminatòria contra els primers classificats dels altres gups de la província de Tarragona i finalment jugar una fase final per determinar la posició final dins de tots els grups de la província.

La lliga

La lliga es va anar jugant cada setmana de la forma tradicional, jugant una setmana a casa i una altra a fora. El Cornudella va quedar classificat en segona posició empatat a punts amb el primer després de 16 jornades, en les que en va guanyar 13 i en va perdre 3.

El Cornudella es va situar en el gup C de la Tercera Provincial format per equips del Priorat, Salou, Reus i Cambrils.

Eliminatòria per a la fase final

El Cornudella, en quedar segon, va haver de jugar a casa del primer classificat del grup A, en aquest cas el Gimnàstic C. El Cornudella va guanyar en en una jornada molt emocionant jugada al camp del Nàstic.


Cal destacar la gran afició del Cornudella desplaçada per l'esdeveniment, aproximadament uns 50 seguidors del Cornudella van donar suport a l'equip, fet difícil de veure en la tercera categoria.


La fase final

La fase final es va disputar a Falset, en una jornada on jugaven tots els equips de la província per tal d'establir un ordre final dins de la categoria. El Cornudella jugava per quedar entre els tres primers. Es va enfrontar amb el CTT Tortosa i el CTT Fortí (Vinaròs), va guanyar amb força claredat contra els dos rivals i va aconseguir aquesta primera posició.
Cròniques anteriors

Si voleu tenir més detall de les jornades anteriors, a continuació teniu els enllaços de cròniques ja publicades.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada