5 de jul. 2011

Es celebra a Cornudella la Nit del Tennis Taula tarragoní i la 1ª Ping-pong Party

El passat divendres dia 1 de Juliol es va celebrar a Cornudella de Montsant el sopar de la Nit del Tennis Taula tarragoní, que va tenir lloc al restaurant Can Pep, al pantà de Siurana, i on es van aplegar al voltant de 100 persones relacionades amb el món del tennis taula de la província de Tarragona.




En finalitzar el sopar, Josep M. Serret, president de la RTT-FCTT va fer l'entrega de trofeus corresponents a totes les competicions disputades a la província de Tarragona.

El CTT Cornudella va obtenir el premi al primer classificat de la lliga de Tercera Provincial i el premi al tercer classificat en categoria de Dobles Provincial Absoluta.


Després del sopar es va celebrar la "Ping Pong Party", on vam poder gaudir d'una fantàstica festa disco amb tres DJs.



Per acabar de completar el bon ambient de la festa, els assistents van poder jugar al "Ping Pong Premi", un joc que consistia en encertar una pilota de ping pong dins d'un got previ bot a la taula.




Tots els participants van entrar en el sorteig d'un pernil, i els que van tenir bona punteria, a més, es van emportar molts regals, entre d'altres, ampolles de vi cedides pels cellers de Cornudella, samarretes cedides pel Patronat Municipal de Turisme, i pales i altre material de tennis taula cedit per ZonaTT.



El flamant guanyador de la pala Butterfly cedida per Zona TT, un dels premis grossos de la nit:



En definitiva, una nit rodona, com podeu veure a les imatges següents:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada