14 de maig 2013

Èxit dels jugadors del CTT Cornudella al TOP-16 d’El VendrellOriol Carod i Marc Olivé, enfrontant-se en partit de la segona fase
Una setmana abans de jugar-se el decisiu Play-Off perquè el CTT Cornudella pugi, per primera vegada, a la màxima categoria provincial de Tarragona, els seus jugadors han realitzat un paper excel·lent al TOP-16 de la 1ª i la 3ª divisió territorial, que s’ha disputat a El Vendrell aquest dissabte 11 de maig, des de les 9.30 del matí fins passats dos quarts de nou de la nit, davant d’un centenar d’aficionats. La competició reunia els 16 millors jugadors de cada categoria (des de 3ª fins a Preferent), que s’enfrontaven individualment en quatre grups i dues fases, una primera classificatòria i una segona que definia les posicions finals. El CTT Cornudella s’hi ha presentat amb 5 jugadors (Marc Olivé, Oriol Carod i Victor Altarriba, a 1ª, i Lluís Peruga i Miquel Correa, a 3ª) més Pau Fonts, que tot i no obtenir la classificació per al TOP-16, ha donat suport i consells a l’equip durant tota la jornada.

Per sobre de tot ha destacat la victòria de Marc Olivé a 1ª, després de guanyar tots els partits disputats (3 de la primera fase i 3 de la segona) i d’obsequiar el públic amb alguns cops espectaculars. Oriol Carod l’ha acompanyat en el grup dels millors en la segona fase, però s’ha hagut de conformar amb la 4ª posició, tot i que ha perdut els seus partits de forma ajustadíssima en 5 jocs, sempre donant la cara fins al final malgrat el desgast físic. Finalment, Víctor Altarriba, el tercer representant del club cornudellenc a 1ª, ha finalitzat en la 12 ª posició, molt meritòria si tenim present que no estava clara la seva participació en el TOP just abans d’iniciar-se la competició.

Per altra part, al TOP de 3ª també hi ha hagut representació del CTT Cornudella, en aquest cas doble. Lluís Peruga ha finalitzat en una excel·lent 5ª posició, després de quedar en segon lloc en la primera fase i de guanyar el seu grup en la segona, amb una meritòria remuntada en l’últim partit disputat contra un rival que el proper any competirà previsiblement a 2ª divisió. Miquel Correa, l’altre representant del CTT a 3ª, ha finalitzat en 12ª posició, després d’una notable primera fase, en la que ha guanyat un partit i n’ha disputat un altre a 5 jocs davant del que ha resultat ser campió de grup, i d’una segona fase més fluixa.

Aquests excel·lents resultats en la competició individual arriben dues setmanes després de finalitzar la lliga regular en la que han competit, per equips, el CTT Cornudella “A” a 1ª divisió, i el CTT Cornudella “B” a 3ª. El CTT Cornudella “A” ha finalitzat 3r, obtenint plaça per a la Promoció a la màxima categoria provincial, la Preferent, que disputarà contra el CTT Amposta, els propers dies 17 de maig, l’anada (a Cornudella) i 24, la tornada (a Amposta). El CTT Cornudella “B” ha finalitzat en un meritori 6è lloc, al mig de la taula, i amb un balanç a favor de victòries i punts disputats.

Així doncs, la propera cita amb la pilota taronja serà el dia 17 al local de la Renaixença, a Cornudella, a les 9 de la nit, motiu pel qual el CTT Cornudella fa una crida al suport de l’afició, davant del moment més important de la temporada i de la curta, però ja prometedora, història del Club. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada