26 de maig 2013

El CTT Cornudella entra a la història del tennis taula de Tarragona com a nou equip de Preferent


Divendres, 24 de maig de 2013, serà la data que quedarà per a la història del tennis taula a Cornudella i Tarragona. Només en el seu tercer any d’existència, i després dels respectius ascenos en els anys 2011 i 2012, el Club Tennis Taula Cornudella s’ha plantat ja a la màxima categoria de Tarragona, la Preferent, on competeixen els millors clubs de la província, i que és l’avantsala de les competicions a nivell estatal. L’ascens s’ha produït a costa del CTT Amposta, un club històric, que després de 25 anys al màxim nivell baixarà per primera vegada de categoria.

Oriol Carod i Marc Royo en el segon partit
El CTT Cornudella no s’ha conformat amb fer valer l’avantatge assolit al partit d’anada (victòria per 4 a 2), sinó que ha tornat a guanyar el partit davant el club rival, repetint resultat. El partit s’ha iniciat amb una difícil victòria de Marc Olivé davant Rufino Martín, que no havia jugat l’anada, per 3 jocs a 2. El terreny de joc, relliscós a més no poder, ha afectat sens dubte el joc del representant cornudellenc, teòricament molt superior al rival. Acte seguit, Oriol Carod, amb un gran joc, ha assolit el punt davant Marc Royo, per la via ràpida (3-0), i amb moltes més facilitats de les que es preveien inicialment. Les dues victòries en els dos primers partits situaven el CTT Cornudella a tan sols un punt d’assolir matemàticament l’ascens de categoria.

Pau Fonts, el joveníssim valor prioratí, jugava el següent partit davant Vicent Úbeda per a fer història pel club cornudellenc. Després de guanyar el primer joc i de situar el marcador 9-9 en el segon, semblava que ho tenia tot a favor. Llavors, però, el partit s’ha començat a decantar del costat del veterà jugador del CTT Amposta, que ha fet valer la seva experiència i ha acabat guanyant per 3 jocs a 1, situant l’1 a 2 en el global del partit i postposant l’anhelat i inevitable ascens cornudellenc. Ha estat Marc Olivé, finalment, qui ha donat el punt definitiu al CTT Cornudella per a passar a la història del tennis taula tarragoní, després de derrotar Marc Royo per 3 jocs a 1, donant pas a una sentida celebració dels jugadors cornudellencs i dels pocs aficionats que s’han pogut desplaçar finalment a Amposta per acompanyar-los. Els dos punts pendents, ja intranscendents, s’han resolt amb una victòria per cada equip, deixant novament el marcador en un global de 2 a 4 per al CTT Cornudella.

El CTT Cornudella celebra l'ascens
Després d’aquesta històrica victòria i de les celebracions que encara estan per venir, el CTT Cornudella es plantejarà el proper any el repte de mantenir-se a la màxima categoria provincial, davant grans equips consolidats com el Nàstic, el CN Tàrraco, el CTT Els Llops (Gratallops) o el CTT Almoster i jugadors històrics com Agudo, Piñol, Gázquez i Pajuelo, entre d'altres. Per la seva part, el segon equip del Club, el CTT Cornudella “B”, lluitarà per a assolir el repte de l'ascens a 2ª provincial, que no s’ha pogut aconseguir aquest any, i per la qual cosa es reforçarà probablement amb algunes cares noves. A més, l’èxit que pugui tenir entre els més joves el campus d’estiu que organitzarà previsiblement el club, determinarà també que el CTT Cornudella pugui competir amb un tercer equip i que es pugui consolidar així com una institució esportiva de primer nivell a Tarragona, amb un excel·lent present i futur per viure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada