15 de jul. 2013

El CTT Cornudella recull dos trofeus en la cloenda oficial del Tennis Taula tarragoní 2012-13

En el marc d'un sopar celebrat divendres passat al restaurant La Cassola, de Gratallops, on van estar presents més de 100 persones vinculades al tennis taula tarragoní, i que servia com a acte oficial de cloenda de la temporada 2012-13, el CTT Cornudella va recollir dos trofeus i va obtenir el reconeixement dels altres clubs de la província als seus mèrits esportius, gràcies al tercer lloc del primer equip en la 1ª Divisió Territorial, per una part, i a la victòria del jugador Marc Olivé en la competició del TOP16 a nivell individual, per l'altra.

La nit del tennis taula tarragoní es celebra anualment un cop acabada la temporada oficial i serveix per repartir els premis als clubs i als jugadors de tots els campionats celebrats durant l'any, però també per retrobar-se amb els amics i companys dels altres clubs amb els quals s'ha competit al llarg de la temporada i gaudir distesament d'un bon àpat. A més, un cop el vi fa el seu efecte, l'encontre pot arribar a servir per aparaular algun fitxatge d'última hora cara a la temporada següent.

Quant als mèrits esportius, el CN Tàrraco i el CTT Almoster van ser els principals protagonistes de la vetllada, emportant-se un bon grapat de premis territorials, tant en les categories absolutes com en les d'edats, i tant en les competicions per equips com en les individuals. El Nàstic de Tarragona i el CTT Els Llops, que amb el seu quadre veterà segueix sent el millor club de la província com a vencedor de la Lliga Preferent, van obtenir també diversos trofeus pels seus mèrits. Si bé el CTT Cornudella no va ser el club més protagonista a nivell esportiu, sí que ho va ser a nivell social, doncs un jugador del Club, Oriol Carod, va ser l'encarregat d'animar l'entrega de trofeus com a "speaker", tasca que va desenvolupar amb un èxit més que notable.

Un cop enllestida la temporada 2012-13, els clubs pensen ja en la 2013-14. El CTT Cornudella ha tingut temps de començar a planificar-la, i fins i tot de fitxar el seu primer reforç, Miquel Nadal, un històric de la província que competirà en l'equip de la màxima categoria junt amb Marc Olivé, Oriol Carod i Víctor Altarriba, i que permet fer el salt qualitatiu necessari per afrontar el repte de competir amb els millors equips tarragonins. La resta d'equips del Club s'acabarà perfilant al llarg de l'estiu, època durant la qual no s'aturarà l' activitat, doncs es preveu la realització d'un Campus i d'un Torneig popular obert a tots els aficionats, esdeveniments dels quals el CTT Cornudellà donarà més detalls properament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada