18 d’oct. 2013

Comença la temporada oficial 2013-14 de tennis taula a la província de Tarragona

Aquest cap de setmana, del 18 al 20 d'octubre, arrenca la temporada oficial 2013-14 de tennis taula a la província de Tarragona, organitzada per la Representació Territorial Tarragonina de la Federació Catalana de Tennis Taula. El CTT Cornudella hi participa amb més jugadors (18) i equips (4) que mai, i amb l'objectiu de consolidar-se esportivament i socialment com un dels Clubs referents de la província de Tarragona en la pràctica del tennis de taula.

Els reptes per aquesta nova temporada són apassionants. El primer equip del Club disputarà la màxima categoria, la Preferent, després de l'ascens assolit la temporada anterior en un disputat play-off amb el CTT Amposta. Els ja veterans del club Oriol Carod, Marc Olivé i Víctor Altarriba, junt amb el nou fitxatge Miquel Nadal, lluitaran per mantenir la categoria i, per què no, intentar estar en els llocs més alts de la taula de classificació. Els rivals, però, seran de molta entitat, donat que els equips més potents de Preferent (CTT Almoster, Nàstic de Tarragona, CN Tàrraco) compten amb jugadors que estan participant també en les lligues estatals de categoria superior (Marc Lari, Xavi Vizcaíno, els germans Masip, Enric Casadó, Marc Piñol, Sergi Ciurana...). A més, cal tenir en compte sempre el vigent campió, l'altre equip del Priorat, el CETT Els Llops (Gratallops), format pels experimentats Agudo, Pajuelo i Gázquez. L'espectacle per aquest any, doncs, estarà assegurat, i a Cornudella tindrem la sort de viure'l molt d'aprop, i ben aviat, esperem, al nou Pavelló Esportiu, que serà l'escenari ideal per gaudir de la competició.

El segon equip del Club, format per Pau Fonts, Lluís Peruga i el nou fitxatge, la reusenca Carlota Royo, competirà en la Segona Divisió Provincial, després d'un ascens assolit a última hora per la baixa de diferents equips en aquesta categoria, i per la bona classificació obtinguda l'any passat a Tercera. En aquesta última Divisió el CTT Cornudella tornarà a tenir representació, amb un extens equip, on alguns jugadors aniran alternant la seva participació en aquesta lliga amb la de Segona Divisió. Els més joves Jaume Nadal i Ricard Punyet formaran equip amb Miquel Correa i dos nous fitxatges, l'Aran Prades (experimentada jugadora i assídua dels Torneigs d'Estiu a Cornudella), i el nouvingut d'Alforja Lau Delgado. A més, no podia faltar el jugador més veterà del Club, el local Denci Bodro, que estarà al servei de l'equip en els moments en què més ho necessiti.

Finalment, i com a novetat per aquesta temporada, el CTT Cornudella comptarà per primera vegada en la seva història amb un equip infantil que competirà en la Lliga de Promoció. Els més petits de la casa, Pau Gomis i Jordi Gomis, amb el suport del reusenc Antonio Rodríguez i dels germans Jordi i Miquel Baiget, intentaran fer-ho el millor possible en aquesta nova aventura esportiva que comença.

El CTT Cornudella fa una crida, doncs, a l'afició, en aquest inici de temporada, per a reclamar el seu suport en els partits que es disputin a casa. Ben aviat, a més, des del Club us farem arribar alguna sorpresa als aficionats per a gaudir de l'espectacle esportiu d'aquest any amb més ganes que mai. Mentrestant, recordem que a la nostra pàgina de Facebook us podreu mantenir també constantment informats de les últimes novetats i dels resultats dels nostres partits a l'instant. Així doncs... a jugar! 

       Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada