23 de jul. 2014

El CTT Cornudella tanca una difícil temporada 2013-14 amb nous èxits individuals

El sots-campionat del jove local Pau Gomis en el torneig TOP-16 de la categoria de Promoció del tennis taula tarragoní, disputat el passat 12 de juliol al pavelló esportiu del Nàstic de Tarragona, permet tancar la temporada del CTT Cornudella amb un bon sabor de boca, després de les desfetes col·lectives en les Lligues provincials.


Pau Gomis, servint contra el campió de Promoció, Aleix Miró
La quarta temporada de la història del Club començava de forma molt ambiciosa, amb més equips (4) i jugadors (18) que mai. Per primera vegada es disputaven les categories de Preferent i de Promoció, en aquest últim cas amb la participació dels més petits de la casa. A més, el CTT Cornudella presentava equips a Segona i Tercera Divisió Regional. L'ambició inicial, però, no ha pogut transformar-se en els èxits col·lectius que el Club es proposava assolir.
 
En efecte, en la categoria de Preferent, la màxima categoria territorial a Tarragona, i amb un altíssim nivell en relació a les altres territorials catalanes, donada la presència de jugadors participants en categories superiors (en el cas del CTT Almoster i el Nàstic, de Primera Nacional, i en el cas del CN Tàrraco, de Segona Nacional), el CTT Cornudella no ha pogut salvar la categoria, tot i mantenir-se durant pràcticament tota la temporada en la part mitja de la taula, i caient en les darreres places només en les últimes jornades. La pressió dels equips més forts, junt amb la mala sort per les lesions dels jugadors locals, van abocar l'equip a les places de promoció de descens, en un play-off que ni tan sols es va poder disputar per falta d'efectius disponibles.

En una trajectòria similar, l'equip de Segona Regional s'ha vist abocat també al descens de categoria, després d'una lliga molt disputada i igualada, en què molts partits s'han resolt en els dobles, i en què un grup de 6 equips ha lluitat en les darreres jornades tant per evitar el descens com inclús per arribar a assolir la 3a plaça amb dret a pujar de categoria. Els resultats en els enfrontaments directes, així com la diferència de punts, han sentenciat finalment el CTT Cornudella a la darrera plaça i, per tant, al descens.

Finalment, els equips de Tercera i Promoció, en què s'han anat alternant els més joves del Club, han desenvolupat un paper més que digne, i tot i que no han pogut lluitar per les posicions del capdavant de la taula, han aconseguit la victòria en diferents partits i d'aquesta forma han pogut acumular l'experiència necessària per a competir amb millors condicions la propera temporada.

És en aquest context que pren més mèrit el paper individual dels jugadors del CTT Cornudella, dels quals un total de 5 (igual que en la temporada anterior) s'han pogut col·locar entre els millors de les seves categories. Així, per al TOP-16 disputat a Tarragona, el Club va aconseguir classificar Marc Olivé a Preferent, Lluís Peruga i Pau Fonts a Segona, Jaume Nadal a Tercera i Pau Gomis a Promoció. I entre tots ells, ha destacat la figura del més jove, Pau Gomis, que després de quedar primer de grup en la primera fase, s'ha situat en la segona posició final, cedint clarament davant el campió, però empatat amb el tercer i quart classificat, als que ha superat gràcies als enfrontaments directes i la diferència de punts. A destacar també el paper de Lluís Peruga i Pau Fonts, classificats respectivament en 7è i 10è lloc a Segona.

La tasca desenvolupada per tots els integrants del Club en l'entrenament i consell als més petits han estat també decisius a l'hora d'assolir aquest èxit individual en el seu primer any de competició, i és el que encoratja a seguir mantenint l'activitat formativa per a créixer i consolidar el CTT Cornudella en els propers anys, en els que s'espera assolir nous èxits col·lectius.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada